Termenii si conditiile pentru site-ul iTerneuri.ro

Bun venit pe iTerenuri!

Multumim ca vizitati acest site. Pe acest portal puteti gasi anunturi la terenuri intravilane si extravilane, din toate judetele Romaniei. Speram ca navigarea pe acest site sa fie o experienta interesanta, lejera si placuta.Structura si logica site-ului.

Filtrarea anunturilor cu terenuri se poate face dupa judet si prin selectarea localitatilor mai importante din judetul selectat. Daca localitatea cautata nu apare in dreptul judetului, atunci inseamna ca nu exista un anunt cu localitatea repectiva in baza de date. Se pot introduce anunturi din orice localitate, fie prin selectarea localitatilor predefinite, fie prin introducerea unor localitati noi, optiune valabila de obicei pentru localitatile mai mici.Ce ofera iTerenuri.

Posibilitatea oricarui utilizator de a publica gratuit un anunt despre vanzarea unui teren. Singura conditie pentru publicare este crearea unui cont, care este la randul sau gratuit. O facilitate foarte importanta este posibilitatea localizarii precise pe harta a terenurilor oferite spre vanzare. Daca un teren este localizat pe harta de catre anuntator, atunci pe pagina anuntului va aparea in detaliu harta de la Google Maps cu localizarea terenului. Acest lucru ofera posibilitatea vizualizarii imprejurimilor, o reperare mai buna a terenurilor si studierea zonei in care acesta se afla. Publicarea anunturilor este gratuita dar abuzul anunturilor repetative sau de tip spam atrage dupa sine stergerea anunturilor sau chiar a contului. Exista posibilitatea ca in cadrul anuntului sa fie publicate pana la 10 imagini, lucru care este incurajat, acest lucru crescand sansele succesului unui anunt.Confidentialitatea datelor utilizatorilor.

Utilizatorii care isi creeaza cont pe acest site beneficiaza de confidentialitate si protectie deplina a datelor cu caracter personal. iTerenuri.ro nu pune la dispozitie email-urile utilizatorilor pentru prezentarea nici unui tip de oferte, promotii, concursuri, newsletter-e si pentru alte mesaje nesolicitate si nedorite. Email-ul pentru crearea conturilor ramane absolut confidential.Drepturile de autor.

Drepturile de autor privind designul acestui site si codul de programare sunt protejate prin ORDA (Oficiul Roman al Drepturilor de Autor). Operele inregistrate beficiaza de protectia drepturilor de autor. Copierea, reproducerea, continutului partial sau total de pe acest site sunt strict interzise.